Husa.dk | Om Husa.dk
18
page-template-default,page,page-id-18,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

HuSa.dk er grundlagt i starten af 2010 af tømrer og bygningskonstruktør Steen Andersen. Steen havde længe gået med ønsket om at starte sin egen virksomhed, da muligheden pludselig bød sig. Steen har 20 års erfaring indenfor byggeribranchen, hvor han været beskæftiget som bygningskonstruktør siden år 2000. Her har hans primære funktion bl.a. været i forbindelse med udførelsen, samt styring af store som små byggerier.

 

Tanken bag virksomheden var, at imødekomme den stigende efterspørgsel fra privatpersoner, som ønskede råd og vejledning i forbindelse med huskøb. Som køber kan det især være svært at gennemskue tilstandsrapporten, med henblik på hvilke områder i den der er yderst relevante for køber.

 

Desværre ser man ofte at private efter et huskøb, pludselig står med en stor uventet udgift på deres nye hus, som følge af en anmærkning i tilstandsrapporten. Hertil ville HuSa.dk være med til at skabe et godt og stabilt grundlag, så hushandlen bliver en god og tryg oplevelse.

 

Samtidig med dette fungerer HuSa.dk også som et rådgivende arkitektfirma, som har specialiseret sig i rådgivning og udarbejdning af parcelhuse, rådgivning i forsikringssager, tilbygninger, carporte, og andre byggeprojekter.