Husa.dk | Rådgivning
47
page-template-default,page,page-id-47,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Rådgivning i forbindelse med huskøb

 

Nå man som køber er på jagt efter sit drømmehus, og måske har fundet det, skal der forhandles. Men hvad i tilstandsrapporten er relevant for køber, og er prisen den rigtige? Det er som køber en rigtig god idé at sætte sig ind i tilstandsrapport samt energiattest, hvis man vil forbedre sin forhandlingsposition overfor ejendomsmægler samt sælger. Med en uvildig byggerådgiver som HuSa.dk, kan prisforhandlingen føles mere tryg, samtidig med at I med større sandsynlighed vil føle jer godt tilpas i jeres nye drømmehus.

 

HuSa.dk gennemgår huset med jer, og udarbejder herefter en rapport, så I kender husets stand, samtidig med at der er gjort rede for mulige uforudsete udgifter.
Rapporten redegør for husets stand, præcis som tilstandsrapporten. Vigtigt her er at huske, at tilstandsrapporten som er udfærdiget på huset, er bestilt af sælger, og er kun visuelt udfærdiget af en beskikket byggesagskyndig. Tilstandsrapporten er lovpligtig, og danner grundlag for en eventuel ejerskifteforsikring.

 

HuSa.dk’s rapport redegør ikke kun for de ting som man synligt kan se, men går mere i dybden med huset, og de skader der end måtte være der. Rapporten fastsætter en anslået udbedringspris, så i som køber let kan få et overblik over de udgifter der skal medregnes, hvis I vælger at købe huset.
Dette giver også et godt grundlag for bank og kreditforeningerne, men ikke mindst i forhandlingssituationen med sælger.